Vloeren

Vloeren en onderhoud

Vloeren moeten glimmen. Uw vloer is het visitekaartje van uw bedrijf en daarom wilt u natuurlijk dat deze er netjes en verzorgd uitziet. Voor het behoud van een mooie vloer is het regelmatige en goed onderhouden ervan van groot belang. Onderhoud en reiniging van uw vloer verlengen de levensduur, zorgen voor een representatieve uitstraling en helpen bovendien permanente schade te voorkomen.

Bij VAB AA Kwaliteit kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van vloeronderhoud. Een harde vloer gaat gemiddeld 25 jaar mee. Goed onderhoud is hierbij noodzakelijk. Een vloer die niet goed wordt onderhouden en schoongemaakt, zal aanzienlijk sneller slijten dan een vloer waarbij regelmatig onderhoud wordt gedaan.

Specialiteiten vloeronderhoud

VAB AA Kwaliteit heeft jarenlange ervaring en maakt gebruik van de nieuwste reinigingstechnieken. Wij gaan graag aan de slag om uw vloer er weer gloednieuw uit te laten zien.

Wij voeren de volgende diensten uit:

  • Opblokken (High-speed poetsen) van marmoleum, artoleum en linoleum vloeren
  • Machinaal schrobben
  • Reinigen van gecoate vloeren
  • Reinigen van beton en tegelvloeren
  • Representatief maken van vloeren
  • Tapijtreiniging

Heeft u nog andere wensen voor wat betreft sanitaire verzorgingsproducten? Wij regelen het voor u. Ook het plaatsen van sanitaire verzorgingsproducten behoort tot onze dienstverlening. Zo plaatsen wij zeepdispensers, zeepschuimautomaten automatische toiletreinigers, desinfecterende vloeistof, en meer.