Schoonmaak

Schoonmaak

De schoonmaak van uw bedrijf, kantoor, school of welke andere instelling dan ook is belangrijk. Het is één van de belangrijkste visitekaartjes.

Waarom ons

Wij weten hoe belangrijk schoonmaak is. Wij weten als geen ander hoe belangrijk ons werk is voor u! Bij het schoonmaken van uw kantoor zorgen we voor een schone omgeving, bestendigd  tegen stof, bacteriën, virussen en ander vuil.

Het is belangrijk dat uw klanten het gebouw waarin uw bedrijf gehuisvest is netjes, schoon en hygiënisch vinden. Het is daarom belangrijk een geschikte schoonmaakpartner te vinden waar u volledig op kunt vertrouwen.

VAB AA Kwaliteit is dé schoonmaakspecialist van Nederland. Wij reinigen uw ruimte van top tot teen en leveren de beste bedrijfsschoonmaakservices. Voor ons is geen enkele ruimte te gek, te groot of te hoog. Wij leveren een op maat gemaakt schoonmaakprogramma dat binnen uw budget past.

 

Een passend schoonmaakprogramma op budget

Dankzij de dienstverlening van VAB AA Kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken over de schoonmaak. Wij ontlasten u graag met onze kennis en ervaring, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf. Wij kunnen op basis van uw wensen en budget een perfect passend schoonmaakprogramma aanbieden. Naast het reguliere schoonmaakwerk kunnen wij u bovendien ondersteunen in uw facilitaire proces. Denk hierbij aan het leveren van schoonmaakartikelen en sanitaire verzorgingsproducten.
 
 

Schoon is belangrijk

Een schoon kantoor geeft arbeidsvitamine, een frisse school nodigt uit tot leren en plezier maken, een blinkende hotelsuite maakt dat gasten zich welkom voelen en een hygiënische kamer in een zorginstelling draagt bij aan het welzijn van patiënten of bewoners. Elk pand of object is anders en iedere opdrachtgever is uniek. Daarom inventariseren wij samen met u het schoonmaakwerk. We kijken naar de aard van de ruimtes of gebouwen die u door ons wilt laten schoonmaken en hoe intensief deze worden gebruikt. Uw wensen vertalen wij vervolgens naar een duidelijke offerte, een op maat gemaakt schoonmaakplan en een goede planning.

Voor vragen, advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen.