Spinbehandeling

Spinverwijdering voor bedrijven en particulieren

De vervuiling en overlast veroorzaakt door spinnen en insecten (vliegen en muggen) is een veel voorkomend probleem bij zowel de mensen thuis als op het werk. Wij gebruiken biologisch afbreekbare (niet giftige) middelen om spinnen en andere kleine insecten uit uw woning of bedrijfspand te verwijderen.

Tevens brengen wij een vuilafstotende beschermlaag op uw ondergrond aan, waarop spinnen en andere kleine insecten zich niet meer willen nestelen. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Spinnen: beschermde diersoort

Sinds een aantal jaar is de spin een beschermde diersoort in Nederland, het verdelgen van spinnen met gif is dan ook bij wet verboden. Daarnaast is bestrijding met gif ook nog eens erg slecht voor de gezondheid!

VAB AA Kwaliteit maakt gebruik van een speciaal uitgetest middel. Dit is het meest krachtige, wettelijk toegestaan middel in Nederland. Ons middel is geen spinnenbestrijdingsmiddel, maar een 100% biologisch en milieuvriendelijk product om overlast van spinnen te voorkomen. Wij verdrijven de spinnen! Op het beschermlaagje dat ons middel achterlaat, willen en kunnen spinnen geen nesten of spinnenwebben bouwen! Ons middel is 100% onschadelijk voor mens en dier, en laat geen sporen na op ramen, kozijnen etc.


 

Drie maanden bescherming

Na het aanbrengen van de vloeistof zijn behandelde oppervlakten 3 maanden volledig beschermd. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de omvang van de spinnenpopulatie heeft het middel een nawerking tot 6 maanden. Bijkomend voordeel is dat andere insecten (vliegen, muggen etc.) ook niet van de beschermlaag houden en dus ook niet op de behandelde plaatsen gaan zitten of nestelen!